Wachtkamer

 

Patiëntervaringen

Hoe waarderen andere patiënten
de behandeling

 

Info behandelingen  Contact

Hoe ervaren en waarderen andere patiënten de behandeling die ze ondergaan hebben. Lees onderstaand de ervaringen gegroepeerd op behandeling.

Als je door mij behandeld bent en je wilt een ervaring schrijven dan verwijs ik graag via onderstaande buttons naar Zorgkaart Nederland. Je doet er mij en toekomstige patiënten een groot plezier mee.

Dr. Erik J.F. Timmenga

Voorburg/Delft

Rotterdam

Armlift

 

"Super mooi resultaat"
Sisca schrijft:
Op 9 december 2015 ben ik geopereerd aan een armlift . Wil hierbij dan ook dokter Timmenga bedanken voor het SUPER mooie Resultaat en ben er erg blij mee. Ook op de dagopname werd ik goedverzorgd door alle verpleegsters top Mijn hartelijke dank , Sisca
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 9,5


 

Borstcorrecties bij vrouwen

 

"Ik heb eindelijk weer zachte, natuurlijk vallende borsten"

Via een vriendin bij Dr.Timmenga terechtgekomen en wat ben ik daar blij om! Wat een fijne, professionele, rustige en vriendelijke arts. In 1999 heb ik een borstvergroting ondergaan vanwege nauwelijks borstvorming. Ik heb de afgelopen jaren rondgelopen met zwaar ingekapselde protheses omdat ik erg tegen een nieuwe operatie opzag. In juni dit jaar dan eindelijk de stap gezet en een afspraak gemaakt. Bij Dr.Timmenga voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik ben snel en goed geholpen. En ondanks het feit dat het verwijderen van het kapsel een behoorlijke klus is geweest en de operatie langer duurde dan gepland, heeft hij prachtig werk afgeleverd. Ik heb eindelijk weer zachte, natuurlijk vallende borsten. Dankuwel, Dr.Timmenga!

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"ik ben echt heel blij dat ik deze operatie heb laten doen"

Zo'n 11 weken heb ik een borstlift gehad. Deze is heel goed uitgevoerd door Timmenga. Vriendelijke man. Het resultaat is zelfs beter dan ik had verwacht. Ik heb weinig last gehad van de operatie/narcose. Geen pijn, alleen de eerste paar dagen was het een beetje gevoelig. Ik heb verder ook gelukkig geen last gehad van complicaties. Alles is heel goed verlopen. De Park Kliniek is ook een fijne kliniek. Aardig personeel. Op de dag van de operatie werd ik geholpen door twee hele vriendelijke en leuke verpleegsters.Ik ben echt heel blij dat ik deze operatie heb laten doen. Ik heb zo lang een hekel aan mijn borsten gehad, nu ben ik voor het eerst echt tevreden en haat ik ze niet meer.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering  9.5

 

"ik voel me nu een aantrekkelijke vrouw"

Julia schrijft:
5 juli 2016 heb ik een borstlift met protheses ondergaan bij dr. E.J.T.Timmenga

Dr Timmenga is absoluut een zeer ervaren arts die goed naar zijn patiënt luistert, heeft een realistisch en eerlijk advies.
Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat!
De operatie is goed verlopen en het personeel was heel aardig en behulpzaam.
Na de operatie heb ik geen pijn ervaren, wel wat ongemak.
Ik zou iedereen parkkliniek Rotterdam aanraden en zeker dr Timmenga.
Ik wil graag dr. E.J.T.Timmenga bedanken voor zijn persoonlijke aandacht en voor zijn werk!
Mijn leven is compleet veranderd na de operatie en ik voel me nu een aantrekkelijke vrouw.
Ook het personeel, hartelijk dank voor jullie goede zorg!

 

"ik ben zeer tevreden met het resultaat"
Een paar weken geleden ben ik geopereerd door dokter E.J. Timmenga. Tijdens de gesprekken vooraf gaf hij vertrouwen en op al mijn vragen kreeg ik duidelijk antwoord. Na de ingreep viel de pijn erg mee en de nazorg was ook uitstekend. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn borstlift. Het resultaat is beter geworden dan wat ik had verwacht.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"geweldige arts en zal nooit iets doen waar hij niet achter staat"
Lavon schrijft:
2 weken terug borstprothese verwijderd cq borstlift, uitgevoerd door Dr Timmenga. Geweldige arts en zal nooit iets doen waar hij niet achter staat en alles is bespreekbaar.
Zijn hechtingen zijn zo geweldig goed, nu al zie je van het anker litteken hoe mooi het gedaan is.
Ik ben zeer tevreden ook al is het net gebeurd.
De wachttijd is kort en de dagbehandeling was heel ontspannen, zeer lieve mensen. Dr Timmenga heeft alle kennis en vakmanschap in huis, ik kan het weten hij heeft me vaker geopereerd.en de nazorg is top.
Ps : geen pijn gehad en heelt zonder problemen.

 

"u laat mij weer stralen"

Prothesewissel, incl. tepelverkleining (behandeling). U laat mij weer stralen. 9 mei 2017 heb ik een prothesewissel, incl. tepelverkleining ondergaan, welke Dr. E.J.F. Timmenga heeft uitgevoerd in de Park Kliniek. Vorige week zijn de hechtingen verwijderd en het ziet er nu al prachtig uit en ben er echt super blij mee! Als ik mijn waardering voor Dr. Timmenga uit mag drukken in cijfers, dan is een 12 nog te weinig. Hij is een gerenommeerd plastisch chirurg, uiterst vakkundig, vriendelijk en niet onbelangrijk: hij kijkt ook echt naar je als persoon. Ik ben in het verleden bij een foute kliniek/arts terecht gekomen. Dus weet hoe belangrijk het is, dat je in uiterst goede handen bent! De Park kliniek is netjes, schoon, personeel vriendelijk en behulpzaam.
Dr. Timmenga nogmaals bedankt voor alles! U bent absoluut een topper en zal iedereen naar u verwijzen.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"geen moment voel je je een nummer"

Ook bij het vernieuwen van mijn borstprothesen weer enorm tevreden. Net zoals bij het plaatsen 12 jaar geleden. De arts is correct,vriendelijk en compentent. Geen moment voel je je een nummer. Ook info is prima. De accommodatie in dit geval locatie Voorburg Top. De medewerkers op de verpleegafdeling geven je het gevoel dat je in een privékliniek ligt. Continue aandacht, zorg en tijd voor een luisterend oor. Dat laatste is in deze tijd uniek.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 8,7

 

"Alle lof ook voor de verpleegkundigen in Voorburg"

Dokter Timmenga heeft bij mij borstprotheses verwijderd i.v.m. inkapseling en lekkage. Hij heeft alleen de protheses verwijderd en het resultaat is boven verwachting. Het ziet er keurig uit. Bovendien is dokter Timmenga ontzettend aardig en stelt je echt op je gemak. Alle lof ook voor de verpleegkundigen in Voorburg.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"zeer professioneel en kundig"
zeer professioneel en kundig en als hij er niet achter staat doet hij de behandeling niet, maar wel met goede uitleg/verklaring. Zijn hechting techniek is een 10 waard. Ik heb een borstvergroting gedaan en niets meer van te zien en zeer zeer mooi geworden . In het verleden naar een foute kliniek/arts gestapt, dus weet waar ik over praat. Timmenga verstaat zijn vakgebied/ roeping en handelt daar naar, aanrader er gaat al zo veel fout in de chirurgie en dat mag bij u niet gebeuren, vandaar dat ik iedereen naar Dr Timmenga verwijs.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"het heeft werkelijk mijn leven veranderd" 
Mevr. Dekker schrijft:
Hallo allemaal,
ik ben pas 18 geworden. Ik heb een nogal speciaal verjaardagscadeau gehad, namelijk een borstvergroting. Ik heb mijn hele leven nooit ''echte borsten'' gehad. Hiermee bedoel ik dat ik nooit groter heb gehad dan een cup A. Met mijn brede bouw en met een lengte van 1,78 meter schaamde ik mij er verschrikkelijk voor. Mijn ouders hebben dit nooit geweten. Toen ik eindelijk de moed had om het ze te vertellen, schrokken ze aardig. Zij hebben namelijk altijd gedacht dat ik een aardige bos hout had. (Ik droeg altijd een te grote BH met vulling.) Mijn ouders hebben er toen gelijk werk van gemaakt. Een collega van mijn moeder was ook bij Parkkliniek behandeld. Wij zijn daar toen ook langs geweest. Het was een hele mooie kliniek, en het zag er zeer professioneel uit. Nadat de arts had gekeken, zei hij dat ik 2 weken later al zou kunnen. Ikzelf kon toen niet. Op 17 december 2013 was toen de grote dag, en kreeg ik mijn borsten :).
Toen ik wakker werd, had ik een soort corset aan. Mijn borsten stonden nogal strak. Nu ben ik iets meer dan een maand verder, en het resultaat mag er wezen! Ze zijn erg mooi geworden. De littekens zijn minimaal, daar ben ik ook heel erg blij mee! 5 uur na de operatie stond ik alweer buiten haha. Ik ben deze kliniek en vooral dokter Timmenga heel erg dankbaar! Ze hebben werkelijk mijn leven veranderd. De kliniek is perfect!!!
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 9,5

 

"Dr Timmenga heeft echt netjes geopereerd" 
 Mijke schrijft:
Alleen maar lof over deze kliniek! Ik ben erg blij dat ik mijn borstvergroting hier heb laten uitvoeren. Ik zocht naar deskundigheid, eerlijkheid, vriendelijkheid en een gemoedelijke sfeer. Dit alles vond ik terug bij Park kliniek en alle medewerkers, van de dames achter de receptie tot de chirurg en verpleegkundigen. Geen uitzondering daar gelaten.
Tijdens de dag van de operatie heb ik me continu prioriteit nr 1 gevoelt bij het verplegend personeel wat erg prettig is. Dat ze me de week erna tijdens de eerste controle nog allemaal herkende zegt wat mij betreft genoeg. Je bent hier geen nummertje.
Daarnaast was ik erg verbaasd dat ik geen pijn heb gehad van de operatie. Gevoelig hooguit. Dr Timmenga heeft echt netjes geopereerd en ondanks dat ik nog midden in het genezingsproces zit ben ik nu al erg blij met het resultaat!
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 9,8

 

"hij heeft mij echt een prachtige boezem gegeven" 
Jeanet schrijft:
Beste lezers,
Om de één of andere vage reden heb ik nooit borsten gekregen, niet toen ik 16 was en ook niet toen ik 20 was.
Ruim zeven jaar heb ik me afgevraagd of ik geen borstvergroting zou laten doen. Zelf heb ik totaal geen verstand van medische dingen dus een tijdje geleden besprak ik mijn plannen met een vriendin uit de sportschool, zij werkt namelijk al jaren als freelance-O.K. assistente. Zij vertelde mij dat dr. Timmenga bekend staat als een prima plastisch chirurg en dat ook de Park Kliniek Rotterdam voldoet aan alle strenge eisen die er gelden op gezondheidsgebied. (Deze vriendin heeft zelf nooit voor dr. Timmenga of in de Park Kliniek gewerkt maar had deze info via haar oneindige kennissenkring omdat ze in heel veel klinieken en ziekenhuizen heeft gewerkt).
Bij het consult ben ik uitstekend te woord gestaan door de receptie en dr. Timmenga zelf, er werd echt de tijd genomen om mij alles uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het was ook erg prettig dat er totaal geen lange wachttijd is, het consult was namelijk een dag nadat ik had gebeld en de borstvergroting volgde een kleine maand later. De operatie viel erg mee (ik heb tenslotte heerlijk geslapen) en tja…pijn hoort er wel een beetje bij, het is een soort spierpijn die je in je schouders, oksels en borst voelt. Het compressievest wat ze je aantrekken na de operatie geeft een stevig/veilig gevoel en na een week is de meeste pijn weg, maar je moet dan nog wel rustig aan doen. Mijn ervaring is dat ik prima ben geholpen in de Park Kliniek, het personeel is erg aardig en behulpzaam. Ook de locatie is prima want je kan er makkelijk (gratis) parkeren en de kliniek zelf is netjes en schoon.
En als laatste wil ik uiteraard dr. Timmenga bedanken, die heeft mij echt een prachtige boezem heeft gegeven!
 Van: Parkkliniek

 

het ziet er super uit" 
Melissa schrijft:
Precies 1 week geleden heb ik een borstvergroting laten doen Door Dokter Timmenga van 275cc naar 450cc. Alles is goed verlopen en ben super blij met het eind resultaat.Het ziet er super uit ben echt tevreden.Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
 Van: Parkkliniek

 

"wat is het ontzettend mooi gedaan" 
S. Youssef schrijft:
Superblij!
18 April ben ik voor een borstvergroting geholpen door dr. Timmenga. Ik had van te voren niet durven dromen dat het zo mooi zou worden! Totaal geen last gehad van pijn, en wat is het ontzettend mooi gedaan!
Hartstikke bedankt! Ik ben er ontzettend blij mee!
Dr. Timmenga, u bent een SUPERARTS!
S. Youssef
 Van: Parkkliniek

 

"ben zo blij met het resultaat" 
Kelly Huijser schrijft:
hey ik ben op maandag 14 maart voor me borstvergroting geweest bij Dhr Timmenga , en ben zo blij nu al met het resultaat de goede zorgen (charlotte van de verpleeg) en is echt een aanrader!. Dhr timmenga harstikke bedankt voor het mooie resultaat!
groetjes kelly huijser

 

"het resultaat is perfect" 
Afgelopen maandag een borstvergroting gedaan door de heer Timmenga.
Het resultaat is perfect! Ik ben zo blij, ik had het al veel eerder moeten doen…Timmenga is echt heel lief en precies.
Van: Parkkliniek 

 

"hij vertelde mij heel duidelijk wat hij wel en niet voor mij kon betekenen "

5 jaar geleden heb ik door een andere arts een borstverkleining laten doen deze operatie is totaal mis gegaan. Ik kwam voor de 2e operatie uit bij Dr. Timmenga hij vertelde mij heel duidelijk wat hij wel en niet voor mij kon betekenen wat een welkome verrassing was. De eerste keer kreeg ik hele mooie praatjes en een heel slecht resultaat. Bij Dr. Timmenga kreeg ik een heel eerlijk en duidelijk verhaal en een geweldig mooi eindresultaat. Ik wil Dr. Timmenga hier enorm voor bedanken en raad hem erg aan bij andere die een dergelijke operatie overwegen.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"De ingreep in Voorburg heb ik als zeer positief ervaren"
Op 18 januari jl. heeft Dr. Timmenga bij mij een borstverkleining uitgevoerd, in het RDGG locatie Voorburg. Het resultaat is absoluut boven verwachting, wat een verschil! Van een F-cup naar een C, en de chronische rugpijn is verdwenen. Ik heb lang getwijfeld over een dergelijke ingreep, maar ben ontzettend blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Dr. Timmenga is zeer correct en vriendelijk, en ook de algehele ervaring rondom de ingreep in Voorburg heb ik als zeer positief ervaren. Het verplegend personeel is erg vriendelijk en neemt alle tijd voor je. Kortom top!
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,7

 

"Ook de verzorging erna was top"
Perfect ziekenhuis en perfecte chirurg.Dr. E.J.F. Timmenga, bedankt voor alles. Het is prachtig gedaan.Ook de verzorging erna was top. Dit ziekenhuis en deze chirurg raad ik, indien nodig, iedereen aan.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9

 

"Ik ben heel blij met het resultaat"
Ik ben geholpen door dr. Timmenga. Een hele fijne sensitieve chirurg, die ook de mens achter de patient ziet. Zowel in het voortraject, de operatie zelf en in het natraject ben ik heel goed door hem begeleid en ik ben heel blij met het resultaat. Echt een kunstwerk. Alle lof voor dr. Timmenga.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering10

 

"Dr Timmenga is zeer kundig, vriendelijk, weet veel en levert goed werk af!"
Dokter Timmenga is zeer kundig, vriendelijk, weet veel en levert goed werk af! Erg tevreden over informatie die ik kreeg, het nachtje in de kliniek en de nazorg . Geen vraag is te gek. Pijn is erg goed te doen. Altijd de mogelijkheid bij twijfel te bellen of langs te gaan. In de kliniek kon ik zeer snel behandeld worden in tegenstelling tot het ziekenhuis. Aardige mensen in de kliniek. Echt een aardige man die zijn vak verstaat.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,5

 

"Communicatie staat zeer hoog bij hem aangeschreven"
Irina schrijft:
29 maart jl. heb ik een borstverkleining ondergaan bij dr. E.J.F. Timmenga. Dr. Timmenga is een zeer ervaren, gerenommeerd chirurg. Bovendien staat comunicatie zeer hoog bij hem aangeschreven. Hij is vriendelijk in de omgang en stelt de patient gerust. Ik voelde gelijk een vertrouwde band met hem. Over het resultaat van mijn operatie ben ik uiterst tevreden! Het is zelf beter dan ik me had voorgesteld! Het personeel bij de Park Kliniek was zeer aardig, vakkundig en integer en vanaf het moment dat ik binnenkwam bij de patientenbalie tot het moment dat ik de kliniek na mijn operatie weer verliet was alles top! BEDANKT!!!

 

"de littekens zijn zeer netjes!"
Ik ben inmiddels bijna 3 weken geleden geopereerd door dr. Timmenga. En ik ben zeer tevreden! Het is mij allemaal best meegevallen. De pijn na de operatie viel mee en was goed te verdragen. Daarnaast verloopt het genezingsproces soepel en zijn de littekens zeer netjes! Na 2,5 week ben ik weer voorzichtig begonnen met werken (administratief werk) Ik til voorlopig alleen nog geen zware dingen. Na mijn ervaring zou ik een behandeling bij dr. Timmenga zeker aanraden.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"het uiteindelijke resultaat is zelfs nog beter dan verwacht"
Dr. Timmenga heeft bij mij een borstverkleining gedaan. Het resultaat is werkelijk geweldig. Wat heel fijn is dat hij van te voren bespreekt wat je kunt verwachten en wat er mogelijk is. Het is ook handig dat je later e.e.a. nog kunt bekijken en nalezen op zijn website www.timmenga.comHij geeft op een vriendelijke manier een solide en eerlijk beeld en het uiteindelijke resultaat is zelfs nog beter dan verwacht. Zijn medewerkers zijn behulpzaam, kundig en vriendelijk. Met straks een nieuw Reinier de Graaf ziekenhuis, zal ook de accommodatie vast een 10 scoren. Al met al kan ik hem aanbevelen als plastisch chirurg.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,8

 

"mocht iemand een borstverkleining overwegen: wacht niet te lang"
M. van de Velde schrijft: Zorgbemiddeling heeft me doorverwezen naar deze kliniek, omdat de wachttijd elders te lang was. Een afspraak voor consult was binnen een week mogelijk, de operatie vijf weken daarna: geen klachten over lange wachttijden! De uitleg door de arts was duidelijk (niet alleen de voordelen, maar ook eventuele nadelen en risico's werden benoemd, zodat je weet wat je kunt verwachten), de begeleiding door verpleegkundigen en OK-personeel was prima: de totale behandeling heb ik als zeer positief ervaren.
Pijn heb ik niet gehad: er werd veel aandacht gegeven aan pijnbestrijding. Mocht iemand een borstverkleining overwegen: wacht niet te lang. Het beetje ongemak de eerste weken na de operatie weegt niet op tegen de nek- en schouderpijn die je anders hele dagen blijft houden. En het is prettig om weer een kledingzaak uit te lopen met kleding die niet noodgedwongen twee maten te groot is en wel goed past en mooi staat!
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 10

 

"dr. Timmenga, heeft mij een heel helder beeld gegeven van wat ik kon verwachten"
Na 16 jaar wikken en wegen, heb ik me laten behandelen aan mijn ongelijke borsten. Voor mij is het een enorme stap geweest omdat ik én heel angstig was voor de narcose én de "verbouwing" liever zelf had willen doen. Ik kan slecht dingen uit handen geven en zeker zoiets persoonlijks en intiems.
Ik ben bij meerdere klinieken geweest om me te laten voorlichten en om uiteindelijk te kunnen kiezen voor de kliniek en de arts waar ik mij het prettigst bij voelde. De Parkkliniek is een heel rustige, schone en professionele omgeving. De ontvangst is zeer vriendelijk en uitermate netjes en gastvrij. Ik voelde mij direct op mijn gemak. De arts, dr. Timmenga, heeft mij een heel helder beeld gegeven van wat ik kon verwachten. Geen "Hollywood"-borsten, maar twee borsten die zo goed als identiek zullen zijn. Patienten moeten zich overgeven aan een arts en de kunstenaar zijn werk laten doen en daar geeft dr. Timmenga je het vertrouwen voor. De operatie verliep zeer voorspoedig, het herstel tot nu toe ook probleemloos (1 week verder). De pijn valt mee. Het lijkt een beetje op spierpijn en je hebt blauwe plekken, maar daar is goed mee om te gaan. De narcose is me alles meegevallen. De anesthesist was een zeer gemoedelijke man die mij gerust heeft kunnen stellen. Ik voelde mij in veilige handen. De verpleging na de operatie was ook erg goed. Iedereen is even vriendelijk en geduldig. Ik voelde me vertroeteld!
Hoe uiteindelijk mijn borsten eruit zullen gaan zien, weet ik nog niet precies, maar het is nu al een verbetering. Ze zijn nog helemaal blauw en de hechtingen zitten er nog in, maar ik kan nu al zien dat ze beter bij mij passen dan "die vorige twee"! Ik heb het hele avontuur ervaren als een enorme opluchting.
Ik kan deze kliniek, dr. Timmenga en het verplegend personeel zeker aanbevelen aan iedereen die net zo perfectionistisch is ingesteld als ik!
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 9,5

 

"behalve een ambachtsman ook nog kunstenaar"
Anja schrijft:
Aan dokter Timmenga en de verpleegkundigen van het PMC
Vier weken geleden een borstverkleining ondergaan, uitgevoerd door dr. Timmenga. Het resultaat vind ik erg mooi. Mijn borsten zijn nu veel meer in evenwicht met de rest van van mijn lichaam. Heb het als heel prettig ervaren dat er niet moeilijk is gedaan over mijn leeftijd (62)
Het verblijf in het PMC deed me denken aan een goed hotel met roomservice. Verpleegkundigen zijn bekwaam en hebben veel aandacht voor je. Alles heel proper en geen angst voor ziekenhuisbacterieën.
Dokter Timmenga u bent behalve een ambachtsman ook nog kunstenaar! En ik zal u en het PMC zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

 

Info behandeling

Buikwandcorrectie

 

"ik ben zeer tevreden"
Ik heb hier mijn buikwand correctie laten uitvoeren door dr Timmenga. Ik ben zeer tevreden. De samenwerking tussen de assistenten, plastisch chirurg en verplegend personeel, de voorbereiding van de operatie en de verzorging na de operatie. Alles even schoon, netjes, vakkundig en vriendelijk.

 

Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 9,5

 

"wat ben ik blij dat ik bij dr Timmenga terecht ben gekomen"

Jolanda schrijft:
Wat ben ik blij dat ik voor deze kliniek gekozen heb, en bij dr timmenga terecht ben gekomen. Een kliniek waar je je op je gemak voelt, zonder opsmuk, en een mooi resultaat. Geen lange wachttijden en eerlijk advies. Goede nazorg, lieve mensen die hier werken met hart voor hun kliniek en de patiënten.

Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 10

 

Info behandeling

Facelift

 

"Ik hoefde niet verder te zoeken, deze arts mocht mijn face-lift gaan doen!"

Ruim een maand geleden kwam ik op consult bij Dr Timmenga ik omdat ik een facelift overwoog. Hij was zeker niet de eerste waarbij ik op consult ging aangezien ik in deze niet over 1 nacht ijs ga. Dr. Timmenga kwam bij mij zo eerlijk/oprecht, vriendelijk en kundig over dat ik wist dat ik niet verder hoefde te zoeken, deze arts mocht mijn face-lift gaan doen! Ik kan zeggen dat hij mijn stoutste verwachtingen heeft overtroffen! Het is prachtig geworden, het enige waar ik nu spijt van heb is dat ik dit niet jaren eerder door hem heb laten doen. Ik had zeer weinig napijn en binnen 2 weken was ik al weer aan het werk. De Parkkliniek en Medisch Centum is een prima kliniek gebleken, goed bereikbaar, netjes, schoon, vriendelijk en kundig personeel.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"het resultaat is fantastisch en naar volle tevredenheid"

Op 8 april 2015 heb ik een hals/kleine facelift ondergaan in het Diaconessenhuis in Voorburg. Dr. Timmenga heeft de operatie uitgevoerd. Zijn kundigheid, eerlijkheid en bescheidenheid maken hem tot een aimabel persoon. Zowel vóór als na de operatie is er een vriendelijk woord van hem, wat hartverwarmend op mij is overgekomen. Het resultaat is fantastisch en naar volle tevredenheid. Dr. Timmenga en zijn team: héél hartelijk bedankt!

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

Info behandeling

Littekencorrectie en hersteloperatie

 

"Ik voelde mij meteen op mijn gemak"

Via een vriendin bij Dr.Timmenga terechtgekomen en wat ben ik daar blij om! Wat een fijne, professionele, rustige en vriendelijke arts. In 1999 heb ik een borstvergroting ondergaan vanwege nauwelijks borstvorming. Ik heb de afgelopen jaren rondgelopen met zwaar ingekapselde protheses omdat ik erg tegen een nieuwe operatie opzag. In juni dit jaar dan eindelijk de stap gezet en een afspraak gemaakt. Bij Dr.Timmenga voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik ben snel en goed geholpen. En ondanks het feit dat het verwijderen van het kapsel een behoorlijke klus is geweest en de operatie langer duurde dan gepland, heeft hij prachtig werk afgeleverd. Ik heb eindelijk weer zachte, natuurlijk vallende borsten. Dankuwel, Dr.Timmenga!

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"hij vertelde mij heel duidelijk wat hij wel en niet voor mij kon betekenen "

5 jaar geleden heb ik door een andere arts een borstverkleining laten doen deze operatie is totaal mis gegaan. Ik kwam voor de 2e operatie uit bij Dr. Timmenga hij vertelde mij heel duidelijk wat hij wel en niet voor mij kon betekenen wat een welkome verrassing was. De eerste keer kreeg ik hele mooie praatjes en een heel slecht resultaat. Bij Dr. Timmenga kreeg ik een heel eerlijk en duidelijk verhaal en een geweldig mooi eindresultaat. Ik wil Dr. Timmenga hier enorm voor bedanken en raad hem erg aan bij andere die een dergelijke operatie overwegen.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"Alle lof ook voor de verpleegkundigen in Voorburg"

Dokter Timmenga heeft bij mij borstprotheses verwijderd i.v.m. inkapseling en lekkage. Hij heeft alleen de protheses verwijderd en het resultaat is boven verwachting. Het ziet er keurig uit. Bovendien is dokter Timmenga ontzettend aardig en stelt je echt op je gemak. Alle lof ook voor de verpleegkundigen in Voorburg.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 10

 

"van hobbels en knobbels naar een dun wit lijntje"

Heb dr. Timmenga geruime tijd geleden gevraagd om een litteken te corrigeren. Het resultaat is mooi. Van hobbels en knobbels naar een dun wit lijntje. Ben blij dat ik de stap genomen heb en kan deze chirurg van harte aanbevelen.

Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,8

 

"snel en deskundig"
Dr. Timmenga heeft mijn bovenlip hersteld na een ongeluk. Snel en deskundig en het is, ondanks dat er een jaar staat voor gehele genezing, al zoveel beter dat ik er helemaal blij mee ben.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 8,8

 

"De man is een kunstenaar!"
Dr. Timmenga is een zeer kundige arts en een prettig mens bovendien. Rustig, sensitief. Bij mij heeft hij onder narcose twee botpuntjes (exostosen) verwijderd uit mijn voorhoofd. Deze bobbels ontsierden mijn aangezicht. Door ze vanuit de haargrens te verwijderen (met een kleine snee) is er geen litteken te zien en is mijn voorhoofd nu weer prachtig glad. De man is een kunstenaar!
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,7

Info behandeling

Moedervlekken

 

"het litteken is na een paar maanden nauwelijks meer te zien"
Had een hinderlijke vlek in mijn gezicht die erg opviel. Ik was al lang van plan om die weg te laten halen, maar zag op tegen het litteken. Toen de dermatoloog vond dat de vlek onderzocht moest worden, heb ik maar gekozen om die helemaal te laten verwijderen door dr. Timmenga. Ik ben heel blij met het resultaat. Het litteken is nu na een paar maanden nauwelijks meer te zien, met make-up is het onzichtbaar. Dr. Timmenga is echt een vakman en een fijne arts, je voelt je gelijk op je gemak. Zijn medewerkers zijn ook vriendelijk en professioneel. Niets dan lof dus van deze tevreden patiënt!
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 10

 

"ik ben tevreden"

Deze week heb ik een paar moedervlekjes in mijn gezicht laten weghalen door Dr. Timmenga. Behandeling stelde niets voor (nog minder dan de vorige keer toen ik in het ziekenhuis ben geweest) en zoals ik het nu zie lijkt het erg netjes gedaan. Aardige medewerkers; vooral vrolijke verpleegkundigen die net hechtinkjes hebben verwijderd. Ik ben tevreden; mag ook gezegd worden!

Van: Parkkliniek

 

Info behandeling

Neuscorrectie

 

"it is very clean, neat and almost after 10 days no remarkable scar left"
I visited dr. Timmenga for an infection in my nose because of my previous nose operation which I had elsewhere. The infection was due to Porex nasal graft for my previous revision rhinoplasty operation 5 years ago. Dr Timmenga took out the Porex graft precisely through a very small incision. it is very clean, neat and almost after 10 days no remarkable scar left. He is a very kind and responsible person who listen to you and notice your concern. I was so happy that I could communicate with him with email and he responded me in opportune time.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,3
En van: Kliniekervaringen  -  Waardering 9,6

 

"Ik ben ontzettend blij met het resultaat."
Mijn ervaringen met dokter Timmenga is uitstekend. Vele andere kunnen van dokter Timmenga leren, hij is ontzettend aardig , gaat goed om met zijn patiënten en doet zijn werk keurig netjes.Ik ben ontzettend blij met het resultaat. U krijgt een dikke 10 plus van mij. Ik zou een ieder die opzoek is naar een plastisch chirurgie dokter Timmenga aanraden. Hij is de beste. Dank u wel dokter Timmenga.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,7

 

"2 maanden later is pas goed te zien hoe goed de operatie geslaagd is"
Ik heb in maart een neuscorrectie laten uitvoeren door dr.Timmenga in het Park Medisch Centrum te Rotterdam. Hij heeft mij precies verteld wat ik m.b.t. de operatie en het resultaat kon verwachten. Hij is prettig in de omgang en kan goed luisteren. Nu 2 maanden later is pas goed te zien hoe goed de operatie geslaagd is. Ik ben heel blij met de behandeling en het uiteindelijke resultaat.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,2

 

"Hij weet wat je wilt en denkt met je mee"
Via internet bij dhr. Timmenga terecht gekomen i.v.m. mogelijkheid voor een combinatieoperatie van een neuscorrectie en ee scheef neustussenschot (Plast. chirurgie & KNO) Een relatief kleine uitwendige correctie met een prachtig en natuurlijk resultaat. Helaas is de ademhaling minimaal verbeterd, mijn neustussenschot stond ook extreem scheef. Binnenkort bezoek ik KNO-arts dhr. Franken nogmaals om te kijken of er meer belemmeringen zijn waardoor ik nog weinig lucht krijg. Ik adviseer iedereen die een plastische ingreep overweegt naar dokter Timmenga te gaan, wat een kundige en eerlijke arts. Hij weet wat je wilt en denkt met je mee.De korte lijntjes in het ziekenhuis binnen verschillende afdelingen waardoor alles snel geregeld is zijn een echte pré. Medewerkers van Diaconessenhuis Voorburg en Delft waren behulpzaam, vriendelijk en betrokken.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 8,7

 

"het resultaat ziet er erg mooi en natuurlijk uit"
Ik heb dhr. Timmenga bezocht i.v.m. een scheef neustussenschot en problemen met ademhalen. Hij heeft vooraf een duidelijk en eerlijk beeld geschetst over de mogelijkheden en in samenwerking met KNO-arts M. Franken een neuscorrectie uitgevoerd. Het resultaat ziet er erg mooi en natuurlijk uit! Daarnaast kan ik veel beter ademhalen! Het overige personeel bij de Plastische Chirurgie afdeling en in het Diaconessenhuis Voorburg waren ook zéér behulpzaam, vriendelijk en betrokken.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,2

 

"een ervaren en zeer deskundig arts"
Kajin schrijft:
Hallo allemaal,
Ik ben pas geleden door dr. Timmenga geopereerd aan mijn neusschot. Ik ben heel erg tevreden over zijn werk.
Je merkt aan alles dat het een ervaren en zeer deskundig arts is.
Ben je ergens onzeker of niet tevreden over dan zou ik zeker contact opnemen met hem!!!!
Groetjes, Kajin

 

Info behandeling

Ooglidcorrectie

 

"Ik ben ontzettend tevreden"
Mijn ervaring bij dr. Timmenga, is zeer positief, hij levert briljant werk met 10 gouden vingers. Een kundig chirurg, Ik ben ontzettend tevreden en dankbaar.Ook zijn medewerker/ster, na zorg enz. alles perfect.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,8

 

"het is een heel natuurlijk geheel geworden"
Dr Timmenga heeft bij mij een ooglid- en een voorhoofdcorrectie gedaan in 2009, dat is echt heel mooi geworden, omdat ik op mijn voorhoofd geen haar heb, heeft dr Timmenga de littekens in de plooien van mijn voorhoofd "verwerkt", niet symmetrisch, maar daardoor is het juist een heel natuurlijk geheel geworden. De verpleegkundigen waren kundig, behulpzaam en hadden humor, dit laatste is niet het belangrijkste tijdens een ziekenhuisopname, maar is altijd meegenomen!
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,7

 

"de behandeling was zo gebeurd"
Besloten om eindelijk mijn oogleden te doen. Na een echtscheiding en baanverlies een burnout gehad en van al dat huilen worden je oogleden niet steviger. afspraak gemaakt en kon erg snel terecht. Had een gesprek met de chirurg zelf. Fijne rustige man. Die in dit gesprek al prettig overkwam. Binnen 1 week werd ik geholpen. Aangekomen bij de kliniek heel prettig opgevangen. En de behandeling zelf was zo gebeurd. Chirurg en verplegend personeel waren heel erg vriendelijk. En doen er alles aan om je op je gemak te laten voelen. Ook al wordt het door de zorgverzekeraars vergoed ik merkte geen enkel verschil in behandeling. De drempel is voor mij nu zo verlaagd dat ik ga sparen voor een borstvergroting waar ik al 10 jaar aan denk maar niet durfde. En natuurlijk laat ik dit doen door dr. Timmenga.
Van: Kliniekervaringen  -  waardering 10

 

"het was een bijzonder prettige ervaring"
Mw. H. Stolwijk schrijft:
Veel mensen uit mijn omgeving zeiden "ach meid het valt allemaal best wel mee" of "dat heb jij toch niet nodig" wanneer ik sprak over een oogledencorrectie. Ik voelde me altijd moe en liep constant met opgetrokken wenkbrauwen. Het was voor mij dan ook een bijzonder prettige ervaring om bij Dr. Timmenga binnen te stappen en niet eens hoefde uit te leggen waarvoor ik kwam. Met één blik op mijn gezicht zei hij dat het wel duidelijk was waarvoor ik kwam. Ik voelde me hierdoor zo ontzettend gesteund in mijn besluit om iets aan mijn oogleden te laten doen. Bij de Parkkliniek Rotterdam kon ik ook heel snel terecht en de behandeling en nazorg is allemaal heel goed verlopen. Ik ben zo blij met het resultaat en voel me hierdoor dus geestelijk en lichamelijk een stuk beter!
Van: Kliniekervaringen  -  waardering 9,4

 

"iedereen vindt het supermooi geworden"
Sandra schrijft:
2 weken geleden bij Dr. Timmenga een onderooglidcorrectie(wallen ook weg laten halen) laten doen onder narcose, de stap eindelijk na 3 jaar gezet.En het is me 200% meegevallen. Totaal geen pijn gehad, was maar een paar dagen even blauw/geel en het resultaat is super vooral toen na een week de hechtingen eruit mochten! Ben zo enthausiast en iedereen vind het nu al na 2 weken super mooi geworden!Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan! De complimenten voor Dr. Timmenga en zal hem ook zeker aanraden bij iedereen.

 

"een geweldige arts en zo vakkundig"
Jacqueline Rood schrijft:
Dokter Timmenga,
Ben vanmiddag 25 sept 2013 bij u geweest voor een ooglidcorrectie was echt wel een beetje gespannen voor wat me allemaal tewachten stond . Eerst wat prikjes echt geen pijn je voelt het amper ! Dit kan ik iedereen aanraden die ooglidcorrectie overweegt gewoon doen stelt echt niets voor ook nu heb nog steeds geen pijn helemaal niets
Het personeel is super aardig lieve meiden allemaal ! Een geweldig kliniek ! Dokter TInnenga nogmaals Super bedankt ! Een geweldige Arts en zo vakkundig ! Lieve groetjes. Jacqueline Rood.

 

"super correcte behandeling"
Yvonne den Hollander schrijft:
Dr. Timmenga,
Ook ik wil u bedanken voor de super correcte behandeling. Nauwelijks/geen zwellingen of bloeduitstortingen.
Geen pijn gehad ook dankzij de volledige narcose.
Enthousiast en vakkundig personeel.
Mijn 1e ervaring in een prive kliniek is mij uitstekend bevallen.
Met vriendelijke groet,
Yvonne den Hollander.

 

"voel me een ander mens"
Jolanda van Es schrijft:
Dokter Timmenga,
Super bedankt voor de ooglidcorrectie!
Na 5 dagen al een super resultaat en al 5 dagen geen hoofdpijn meer.
Wat een wonder! Ik ben zo blij en voel me een ander mens.
Ook de verzorging na de behandeling was super en fijn en allervriendelijkst.
Vele groeten van,
Jolanda van Es

 

Info onderooglidcorrectie    Info bovenooglidcorrectie

Oorcorrectie / flapoorcorrectie

 

"professioneel, vriendelijk en hij begreep mijn wensen direct"
Ik heb lang nagedacht over een oorcorrectie en uiteindelijk besloten de operatie te ondergaan. Heel spannend maar vol vertrouwen de stap gezet en heel bewust gekozen voor dokter Timmenga. En dat is een hele goede keuze geweest! Professioneel, vriendelijk en hij begreep mijn wensen direct. Ook de assistent waar hij mee werkte stelde mij erg op mijn gemak. Ik ben echt heel gelukkig met het resultaat en de nacontroles geven mij een zeker gevoel over het helingproces. Erg tevreden! Thanks Doc.!
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,5

 

"de moeite meer dan waard om van Groningen naar Rotterdam te rijden"
Christiaan schrijft:
In februari 2014 heb ik een oor correctie ondergaan bij Dr. Timmenga. Ik had in 2009 al een oor correctie ondergaan bij een andere chirurg/ kliniek, maar over dit resultaat was ik niet tevreden en kreeg destijds tijdens de evaluatie ook niet de indruk van de betreffende chirurg dat hij aan mijn verwachtingen kon voldoen. De wens van een oor correctie heb ik al vanaf jonge leeftijd, en na eindelijk de stap te hebben gezet en dan helaas zonder het door mij beoogde resultaat, werd ik nog veel kritischer. Ik heb het wel eerst even laten rusten maar in 2012 weer goed om me heen gekeken en ook verschillende consulten gehad, waarvan twee bij Dr. Timmenga. Ik wilde de tweede ingreep doen maar dan wel goed overwogen.
Op de dag van de ingreep zeer vriendelijk ontvangen en begeleid door de medewerkers van de Parkkliniek. Voor de ingreep nogmaals kort het beoogde resultaat besproken met Dr. Timmenga en toen onder narcose gegaan. Na de ingreep en de uitgewerkte narcose mocht ik onder begeleiding naar huis. Ik had vooral de eerste nacht een hevige pijn verwacht (bij de eerste ingreep was dit het geval) maar kan eigenlijk zeggen totaal niet! uiteraard wel wat ongemak, maar kon het niet echt pijn noemen. Verdere herstel ging ook erg goed, eigenlijk binnen twee weken mijn werk weer opgepakt. Ook de narcose vond ik erg bijzonder. Na mijn eerste oor correctie, voelde ik mij nadien geregeld erg snel moe. Ditmaal totaal geen last van gehad, dit terwijl ik ook nog eens totaal geen pijn nadien heb gehad.
Nu tien maanden na de ingreep ben ik Dr. Timmenga en zijn team erg dankbaar voor het resultaat waar ik nu dus echt heel erg blij mee ben! Het was mij de moeite meer dan waard om vier keer (twee maal consult, ingreep, controle) Groningen Rotterdam heen en weer te rijden.
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 8,7

 

Info behandeling

Schaamlipcorrectie

 

"heb er absoluut geen spijt van"

Emo schrijft:
Zeer tevreden, 2 weken terug schaamlipcorrectie ondergaan bij dokter Timmega. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ben zeer tevreden over het resultaat. heb er absoluut geen spijt van!

Van: Parkkliniek

 
Info behandeling

Voorhoofdslift

 

"iedereen vindt dat ik er zo goed uitzie"
Door overhangende oogleden had ik veellast van vermoeidheid en hoofdpijn en wilde mijn oogleden laten liften, waarvoor ik naar de best aangeschreven kliniek ging, de Park kliniek in Rotterdam. Tijdens het consult met Dr. Timmenga, stelde hij vast dat niet mijn oogleden, maar mijn voorhoofd gelift moest worden om het probleem te verhelpen. Ik wilde echter niet dat mijn gezichtsuitdrukking zou veranderen. Dr. Timmenga heeft deze ingreep perfect uitgevoerd; ik ben van mijn klachten af, terwijl mijn gezichtsuitdrukking hetzelfde is gebleven. Niemand heeft gezien dat ik een ingreep heb gehad, wel vindt iedereen dat ik er zo goed uitzie!
Van: Zorgkaart Nederland -  Waardering 9

 

"ben zeer tevreden over zowel behandeling als resultaat"
Ik dacht dat ik een ooglidcorrectie nodig had, maar dr. Timmenga adviseerde mij een voorhoofdslift. Een ingrijpender operatie, maar ben er wel mee van spanningshoofdpijn en een vermoeide blik afgekomen. Ik zie er nu jonger uit en heb een weer frisse uitstraling. Ik kon de operatie in goed overleg inplannen zodat ik de hersteltijd kon afstemmen met mijn werk.Ik ging de operatie vol vertrouwen in en ben zeer tevreden over zowel behandeling als resultaat.
Van: Zorgkaart Nederland -  Waardering 8.8

 

"het is een heel natuurlijk geheel geworden"
Dr Timmenga heeft bij mij een ooglid- en een voorhoofdcorrectie gedaan in 2009, dat is echt heel mooi geworden, omdat ik op mijn voorhoofd geen haar heb, heeft dr Timmenga de littekens in de plooien van mijn voorhoofd "verwerkt", niet symmetrisch, maar daardoor is het juist een heel natuurlijk geheel geworden. De verpleegkundigen waren kundig, behulpzaam en hadden humor, dit laatste is niet het belangrijkste tijdens een ziekenhuisopname, maar is altijd meegenomen!
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,7

 

"je voelt je ook gelijk bij hem op je gemak"
Marlene schrijft:
Bij mij is er een voorhoofdfacelift uitgevoerd. Ik ben echt zo goed geholpen, iedereen is aardig en behulpzaam. Ook dokter Timminga is een geweldige arts, zo aardig en eerlijk, je voelt je ook gelijk bij hem op je gemak. Ook voordat ik onder narcose ging, kwam hij toch nog even vragen hoe het ging.
Van: Kliniekervaringen  -  Waardering 10

 

Info behandeling

Diverse

 

"geopereerd door dr. Timmenga in het Diaconessenhuis Voorburg"
Goede service, en klant gericht. Goed bereikbaar. En vooral het niet te grote ziekenhuis, en een goede dag opname.
Van: Zorgkaart Nederland  -  Waardering 9,2

 

"bedankt dokter, u bent de beste!!"
Lavon schrijft: Ik wil de mensen erg bedanken voor hun lieve zorgen en het goede behandelen, ze zijn zo lief voor me geweest. en meneer Timmenga is een geweldig arts, ik zou niet beter kunnen wensen echt heel erg bedankt dokter, u bent de beste!!

Van: Parkkliniek